Φανταστείτε ότι μέσα σε 3 δευτερόλεπτα μπορείτε να εξαφανίσετε από τα μάτια των επίδοξων κακοποιών την περιουσία σας. Τα μηχανήματα ομίχλης, είναι ένα αποτελεσματικό αντικλεπτικό σύστημα. Μέσα σε δευτερόλεπτα μπορεί να δημιουργήσει μια προστατευτική ασπίδα καπνού. Ο επίδοξος διαρρήκτης θα βρεθεί  περικυκλωμένος από πυκνή ομίχλη, χωρίς ορατότητα, αποπροσανατολισμένος και σαστισμένος, δημιουργώντας του τάση φυγής.Σε τι χρησιμεύει ?
Η ομίχλη που εξαπολύεται από το μηχάνημα παρεμποδίζει την όραση του διαρρήκτη και την κάνει εξαιρετικά δύσκολη. Τα συμβατικά συστήματα συναγερμού λειτουργούν καθαρά αποτρεπτικά, αφήνοντας έτσι σε έναν έμπειρο ληστή χρονικό περιθώριο δράσης από τρία λεπτά, για ένα ακουστικό σύστημα συναγερμού, έως και οχτώ, μέχρι την έλευση δηλαδή της αστυνομίας. Συνεπώς ο κακοποιός έχει αρκετό χρόνο για να ολοκληρώσει την πράξη του.
Αντιθέτως το μηχάνημα ομίχλης είναι ένα αποτελεσματικό αντικλεπτικό σύστημα. Μέσα σε δευτερόλεπτα μπορεί να δημιουργήσει μια προστατευτική ασπίδα καπνού. Γι αυτό το λόγο ο διαρρήκτης θα βρεθεί περικυκλωμένος από πυκνή ομίχλη, χωρίς ορατότητα, αποπροσανατολισμένος και σαστισμένος και αυτό του δημιουργεί τάση φυγής .

 Τι είναι το Σύστημα Ομίχλης Καπνού?

Το Σύστημα Ομίχλης Καπνού είναι ένα προειδοποιητικό μηχάνημα που όταν μπει σε λειτουργία εξαπολύει μια πυκνή ομίχλη ασφαλείας και προσφέρει ένα υψηλότερο επίπεδο προστασίας από διαρρήξεις και βανδαλισμούς. Για την ακρίβεια το Σύστημα Ομίχλης Καπνού μπορεί να εξαπολύσει ένα εξαιρετικά πυκνό στρώμα ομίχλης ασφαλείας που καλύπτει ένα ολόκληρα δωμάτιο σε μόλις πέντε δευτερόλεπτα. Η ομίχλη που παράγεται είναι μη-τοξική για ανθρώπους και ζώα. Επιπλέον δεν καταστρέφει τα έπιπλα και τα αντικείμενα του σπιτιού, αφού μόλις διαλυθεί η ομίχλη δεν αφήνει κατάλοιπα στις επιφάνειες. Το Σύστημα Ομίχλης Καπνού είναι η ολοκλήρωση του κοινού συστήματος συναγερμού, αφού είναι δυνατό να συνδυαστεί με οποιοδήποτε παλαιότερο αντικλεπτικό σύστημα.

Που μπορεί να εγκατασταθεί?

Το Σύστημα Ομίχλης Καπνού μπορεί να εγκατασταθεί οπουδήποτε στο εσωτερικό ενός σπιτιού η κτιρίου. Τοποθετείται στον τοίχο η ακόμα και σε μια γωνία. Το μηχάνημα ομίχλης μπορεί να συνδυαστεί με οποιοδήποτε προϋπάρχων σύστημα συναγερμού, χωρίς να χρειάζονται οικοδομικές εργασίες. Η συντήρηση είναι ελάχιστη καθώς το δοχείο με το ειδικό υγρό που συμπεριλαμβάνεται επαρκεί για πάνω από ένα περιστατικά.

Γιατί το Σύστημα Ομίχλης Καπνού που προτείνει η Netizen Security είναι καλύτερο σε σχέση με τα άλλα?

Το Σύστημα Ομίχλης Καπνού έχει την καλύτερη σχέση ΤΙΜΗΣ-ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ, βάση έρευνας της αγοράς. 

Προσφέρει τρία μοντέλα ανάλογα με το μέγεθος του χώρου που χρειάζεται να καλύψει.
  

Ενεργεί αμέσως.

Είναι πλήρως πιστοποιημένο και νομικά κατοχυρωμένο από Εθνικά και Διεθνή Ιδρύματα.

Ελάχιστη κατανάλωση ενέργειας όταν βρίσκεται στην αναμονή.

Ελάχιστα κόστη συντήρησης. 

Πολύ οικονομικά ανταλλακτικά δοχεία του ειδικού υγρού.

Το μοντέλο NAEBULA EXTREME παραμένει ενεργό για έως και 12 ώρες σε διακοπή ρέματος, ενώ έχει ενσωματωμένες οπτικές ίνες αποτρέποντας έτσι την περίπτωση σαμποτάζ του.

ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ:

ΔΩΡΕΑΝ μελέτη του χώρου σας .

5ετής εγγύηση με το ευέλικτο πρόγραμμα Netizen Gold.

Partners

Μας Εμπιστεύονται