Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να παρέχει μια μοναδική εμπειρία περιήγησης. Με την πλοήγησή σας στο site θεωρούμε ότι συμφωνείτε στην αποδοχή των cookies.

Στη Netizen Security, το «στοίχημα» της επίτευξης των καλύτερων δυνατών συνεργειών προκειμένου για τη παροχή των πλέον αξιόπιστων λύσεων, κερδίζεται καθημερινά.

amag logo

Έχοντας συνάψει μια σειρά σημαντικών συνεργασιών με οίκους παγκόσμιου βεληνεκούς, επιτυγχάνουμε την εισαγωγή, διανομή και εγκατάσταση των καλύτερων και πιο «value for money» προϊόντων στην εγχώρια αγορά, προς όφελος των πελατών μας.

Στον τομέα των επαγγελματικών συστημάτων Access Control, η εταιρεία μας έχει επιλέξει τη συνεργασία με την AMAG Technology, παγκόσμιο ηγέτη στον κλάδο των συστημάτων ελέγχου πρόσβασης.

Από το 2016, τα προϊόντα της AMAG Technology, που έχουν σχεδιαστεί για να ταιριάζουν σε κάθε τύπο και μέγεθος οργανισμού, έρχονται στην ελληνική -και όχι μόνο- αγορά μέσω της Netizen Security.

Η τεχνολογία Access Control της AMAG Technology, βρίσκεται σε όλο τον κόσμο, σε ένα ευρύ φάσμα επιχειρηματικών τομέων, συμπεριλαμβανομένων κυβερνητικών κτιρίων, εκπαιδευτικών ιδρυμάτων, κτιρίων υγειονομικής περίθαλψης, υπηρεσιών κοινής ωφέλειας και πολυεθνικές εταιρείες.

Περισσότερες πληροφορίες για την AMAG Technology, μπορείτε να βρείτε εδώ

Partners

Μας Εμπιστεύονται