Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να παρέχει μια μοναδική εμπειρία περιήγησης. Με την πλοήγησή σας στο site θεωρούμε ότι συμφωνείτε στην αποδοχή των cookies.

Η εταιρεία υποστηρίζει σταθερά όλες τις μεγάλες εκδηλώσεις του κλάδου και δεν θα μπορούσε να λείπει από την μεγαλύτερη του είδους της!

Netizen prosklisi ICS 2019

Διαβάστε περισσότερα: Η Netizen Security στο μεγαλύτερο event για Cyber Security στην Ελλάδα

Η Netizen Security σας προσκαλεί ως Χορηγός του 7ου Συνεδρίου Security Project, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 1 & το Σάββατο 2 Μαρτίου 2019 στην Αθήνα, στο Ξενοδοχείο Grand Hyatt Athens στην Λεωφόρο Συγγρού 115.

53246887 1623357624483190 3430636429401653248 n

Η Netizen Security συμμετέχει ως Silver Sponsor στο 3ο Συνέδριο Hotel Tech που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2019 στο ξενοδοχείο Wyndham Grand Athens.

NETIZEN Invitation HotelTech 2019

Διαβάστε περισσότερα: Συμμετοχή της Netizen Security στο 3ο Συνέδριο Hotel Tech ως Silver Sponsor

Στη Netizen Security βρισκόμαστε πάντοτε ένα βήμα μπροστά από τις τεχνολογικές εξελίξεις, προκειμένου να προσφέρουμε σε όλους εσάς αξιόπιστες λύσεις και διαρκή υποστήριξη για όλες σας τις ανάγκες.

certificate panasonic

Διαβάστε περισσότερα: Νέα σημαντική πιστοποίηση για την Netizen Security

Είστε έτοιμοι για τις καλοκαιρινές σας διακοπές. Έχετε μεριμνήσει ακόμα και για την τελευταία λεπτομέρεια. Έχετε φροντίσει, επίσης, να εξοπλίσετε το σπίτι σας με σύστημα συναγερμού, τελευταίας τεχνολογίας και να λάβετε όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία σας.

Κι όμως, παρά τις προθέσεις σας, είναι δυνατό να υποπέσετε άθελά σας σε ορισμένα… κομβικά ατοπήματα που, όσο κι αν έχετε προνοήσει για την ασφάλεια του σπιτιού σας, να βρεθείτε εκτεθειμένοι σε κινδύνους!

vacation

Διαβάστε περισσότερα: Τα πιο συχνά λάθη πριν τις διακοπές που μπορεί να… στοιχίσουν!

Μια κλειστή οικία μπορεί να αποτελέσει ευκολότερο στόχο επίδοξων διαρρηκτών. Με δεδομένο λοιπόν ότι κατά τους θερινούς μήνες, λόγω των διακοπών, αυξάνονται οι… «επιλογές» στόχων για τους διαρρήκτες, καλό θα είναι να λαμβάνουμε ορισμένα βασικά μέτρα προστασίας, ώστε να εξαλείψουμε τις πιθανότητες να αποτελέσει η δική μας οικία πιθανό στόχο.

burglar peeking window

Διαβάστε περισσότερα: Tips για την ασφάλεια του σπιτιού σας κατά τη διάρκεια των διακοπών

Η εξοχική κατοικία αποτελεί «καταφύγιο» ξεκούρασης και ξεγνοιασιάς από τα άγχη της καθημερινότητας. Είτε χρησιμοποιείται για αποδράσεις το weekend, είτε προορισμό για τις καλοκαιρινές διακοπές, οφείλει να διασφαλίζει την απαραίτητη ηρεμία για εσάς και την οικογένειά σας.

exohiko

Διαβάστε περισσότερα: Γιατί να βάλω σύστημα συναγερμού στο εξοχικό μου;

Την τελευταία τετραετία, οι τεχνολογίες «Video Analytics» χρησιμοποιούνται παγκοσμίως με αυξανόμενο ρυθμό και τα επόμενα χρόνια, αυτός ο ρυθμός θα επιταχυνθεί, καθώς οι καινοτομίες των τεχνολογιών και τεχνικών που χρησιμοποιούνται για την υλοποίησή τους και τις διάφορες εφαρμογές τους, εξελίσσονται διαρκώς.

video anal

Διαβάστε περισσότερα: Video Analytics - Οι απαιτήσεις και οι τάσεις της παγκόσμιας αγοράς

Η έκθεση SECUREXPO η οποία πραγματοποιήθηκε από 18 έως 20 Μαΐου στο Κέντρο Ξιφασκίας, έκλεισε για ακόμα μια χρονιά με επιτυχία τις πύλες της, επιβεβαιώνοντας ότι αποτελεί την κορυφαία έκθεση-θεσμό για τον κλάδο των τεχνολογιών ασφάλειας και έξυπνων κτιρίων.

SECUREXPO NETIZEN 1

Διαβάστε περισσότερα: Επιτυχής η παρουσία της Netizen Security στην SECUREXPO 2018

Partners

Μας Εμπιστεύονται