Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να παρέχει μια μοναδική εμπειρία περιήγησης. Με την πλοήγησή σας στο site θεωρούμε ότι συμφωνείτε στην αποδοχή των cookies.

Η εξοχική κατοικία αποτελεί «καταφύγιο» ξεκούρασης και ξεγνοιασιάς από τα άγχη της καθημερινότητας. Είτε χρησιμοποιείται για αποδράσεις το weekend, είτε προορισμό για τις καλοκαιρινές διακοπές, οφείλει να διασφαλίζει την απαραίτητη ηρεμία για εσάς και την οικογένειά σας.

exohiko

Ωστόσο, η μακρόχρονη απουσία σας από το εξοχικό, ιδίως κατά τη χειμερινή περίοδο, μπορεί κάλλιστα να την θέσει στο στόχαστρο επιτήδειων εγκληματιών. Άλλωστε, όπως προκύπτει από στοιχεία της Ελληνικής Αστυνομίας, η εγκληματικότητα στα χρόνια της κρίσης, έχει αυξηθεί δραματικά. Κατά πόσο, λοιπόν, η εγκατάσταση συναγερμού στην εξοχική κατοικία, κρίνεται απαραίτητη και ποια τα οφέλη;

Ένα σύστημα συναγερμού, αποτελεί ένα από τα βασικότερα και οικονομικότερα μέτρα πρόληψης. Πολλές φορές, η παρουσία του και μόνο, αρκεί για να αποτρέψει μια ενδεχόμενη διάρρηξη, τρέποντας σε φυγή τους επίδοξους ληστές. Είναι επόμενο, λοιπόν, ότι η εγκατάσταση ενός ποιοτικού και αξιόπιστου συστήματος, μπορεί να διασφαλίσει την αποτροπή απώλειας πολύτιμων αντικειμένων σας καθώς και δαπανηρές υλικές ζημιές από τη διάρρηξη.

Όλα τα παραπάνω, συνιστούν μέτρα προφύλαξης της περιουσίας σας, για όσον καιρό απουσιάζετε από το εξοχικό σας. Τι γίνεται όμως με το αίσθημα ασφάλειας κατά την περίοδο του παραθερισμού σας; Με ποιον τρόπο προστατεύστε εσείς και η οικογένειά σας, από επιθέσεις κατά της ζωής σας;

exohiko diarriksi

Είναι αποδεδειγμένο ότι κατά τις εορταστικές και θερινές περιόδους, οι διαρρήξεις σημειώνουν σημαντική άνοδο. Έτσι λοιπόν, οι κίνδυνοι εισβολής και διάρρηξης του εξοχικού σας, είναι ιδιαίτερα αυξημένοι ακόμα κι αν βρίσκεστε σε αυτό, γεγονός που μαρτυρά πόσο αδίστακτοι έχουν γίνει οι διαρρήκτες. Παρόλα αυτά, η ύπαρξη συναγερμού, δύσκολα θα τους αφήσει περιθώρια δράσης, προσφέροντας σαφώς το αίσθημα ασφάλειας που αναζητάτε κατά την διάρκεια των διακοπών σας.

Ως εκ τούτου, η εγκατάσταση ενός τεχνολογικά προηγμένου συστήματος συναγερμού, σε συνδυασμό με τη μόνιμη σύνδεσή του σε Κέντρο Λήψης Σημάτων, θα γίνει ο «άγρυπνος φρουρός» σας αποτρέποντας περιστατικά βανδαλισμού και εισβολών.

Partners

Μας Εμπιστεύονται