Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να παρέχει μια μοναδική εμπειρία περιήγησης. Με την πλοήγησή σας στο site θεωρούμε ότι συμφωνείτε στην αποδοχή των cookies.

Η εταιρεία υποστηρίζει σταθερά όλες τις μεγάλες εκδηλώσεις του κλάδου και δεν θα μπορούσε να λείπει από την μεγαλύτερη του είδους της!

Netizen prosklisi ICS 2019

 

Συμμετέχοντας στις εργασίες του 9ου InfoCom Security 2019 που θα πραγματοποιηθεί στις 17 & 18 Απριλίου, στο συνεδριακό κέντρο Δαΐς, στο Μαρούσι, η Netizen Security πιστοποιεί για ακόμη μια φορά ότι βρίσκεται κοντά στις μεγαλύτερες εκδηλώσεις που αφορούν τον κλάδο, τόσο του Physical όσο και του Cyber Security.

Μάλιστα, για ακόμη μια χρονιά, η εταιρεία υποστηρίζει τον διαγωνισμό Ethical Hacking που πραγματοποιείτε στο πλαίσιο του εν λόγω συνεδρίου κι από το οποίο προκύπτει η σύσταση της Εθνικής Ομάδας που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο πλαίσιο του European Cyber Security Challenge 2019 (ECSC 2019), που θα πραγματοποιηθεί στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας.

Η συμμετοχή στο Συνέδριο είναι δωρέαν. Μπορείτε να πραγματοποιήσετε την εγγραφή σας μέσα από το site του συνεδρίου στο www.infocomsecurity.gr

 

Τα στελέχη της Netizen Security θα σας περιμένουν το διήμερο 17 & 18 Απριλίου στο Συνεδριακό Κέντρο Δαΐς!

Partners

Μας Εμπιστεύονται