Τα νέα συστήματα της Panasonic σας δίνουν μεγάλη ευελιξία στην διαχείριση των μηνυμάτων σας.

Φωνητικά μηνύματα και φαξ μπορεί να ληφθούν χρησιμοποιώντας το ενσωματωμένο σύστημα Unified Messaging με διάφορους τρόπους:

Ως συνημμένα σε e-mail, μέσω του διακομιστή ( IMAP4), ή με τη βοήθεια ανακοίνωσης.Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να ακούσετε τα μηνύματα φωνής χρησιμοποιώντας το τηλέφωνο σας ή τον υπολογιστή σας, για μέγιστη ευελιξία.

Μερικά από τα χαρακτηριστικά που θα κάνουν απλούστερο τον τρόπο λειτουργίας σας είναι :

Built-in Voice Mail

  • Voice Mail/Mail Box Feature
  • Interview Service
  • Custom Service
  • Automatic Two-way Recording for Managers
  • Automated Attendant

Το ενσωματωμένο φωνητικό ταχυδρομείο μπορεί να χειριστεί τις εισερχόμενες κλήσεις  και εσείς να διαχειριστείτε  το προσωπικό  MailBox από το κινητό σας τηλέφωνο.Το ταχυδρομείο  φωνής μπορεί επίσης να μοιραστεί σε όλο το δίκτυο .

Fax Server

Με τον διακομιστή fax μπορείτε  να παραλάβετε, και να στείλετε fax.Τα εισερχόμενα fax μπορούν να αποθηκευτούν σε θυρίδες αλληλογραφίας και να ενημερωθεί ο χρήστη μέσω της λυχνία μηνύματος αναμονής ή με e-mail, να προωθηθούν, να εκτυπωθούν και να τα κατεβάσετε στον υπολογιστή σας.

E-mail Integration

Τα νέα συστήματα μπορούν να  στείλουν e-mail  και να ενημερώνει τους χρήστες όταν έχουν νέα μηνύματα fax  και μηνύματα  φωνής. Μπορεί επίσης να λάβει και επισυναπτόμενα αρχεία.Τα νέα συστήματα  υποστηρίζουν επίσης διακομιστές IMAP4, έτσι ώστε ο χρήστης να μπορεί να έχει πρόσβαση στο περιεχόμενο του γραμματοκιβώτια τους, χρησιμοποιώντας ένα κοινό  ηλεκτρονικό ταχυδρομείο που υποστηρίζει το πρωτόκολλο IMAP4, όπως το Microsoft Outlook.

Communication Assistant

Το CommunicationAssistant είναι μια ευέλικτη εφαρμογή που μπορεί να συνεργαστεί άψογα με τις επαφές του υπολογιστή σας και να κάνετε πιο εύκολη την διαχείριση των τηλεφωνικών σας κλήσεων. 

IP Software Phone

Για τους ανθρώπους που ταξιδεύουν συχνά το IP Software Phone είναι το καλύτερο εργαλείο για να έχουν τις κλήσεις τους σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου και αν βρίσκονται.

Integration with Microsoft® Outlook®

Τα νέα συστήματα της Panasonic συνεργάζεται άψογα με το Microsoft® Outlook® επιτρέποντας  στους χρήστες να καλέσουν  εύκολα τους τηλεφωνικούς αριθμούς στις επαφές τους και να λαμβάνουν ειδοποιήσεις με αναδυόμενα μηνύματα στις εισερχόμενες κλήσεις. 

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να παρέχει μια μοναδική εμπειρία περιήγησης. Με την πλοήγησή σας στο site θεωρούμε ότι συμφωνείτε στην αποδοχή των cookies.