Θέτουμε τις βάσεις για την ασφάλειά σας

Από τον Πειραιά σε όλο τον πλανήτη

peri

 

Η Netizen Security ξεκινά την πορεία της το 1997, όταν ο Ιωάννης Τσιάμης, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος, έχει ένα όραμα, τη δημιουργία μίας εταιρίας που θα παρέχει καινοτόμα συστήματα ασφαλείας υψηλών προδιαγραφών και άριστες υπηρεσίες φύλαξης.

Η εταιρεία εξελίσσεται μέσα στην πάροδο του χρόνου το 2007 γίνεται ανώνυμη εταιρία και ακολουθεί ένα μοντέλο υγιούς και βιώσιμης ανάπτυξης: παρακολουθεί όλες τις εξελίξεις γύρω από την τεχνολογία, αποκτά υψηλής ποιότητας τεχνογνωσία και με την πολύτιμη πείρα και εξειδίκευση που αποκτά καταφέρνει να καταξιωθεί στην εγχώρια αγορά ως μία από τις κορυφαίες εταιρίες παροχής συστημάτων ασφαλείας υψηλής τεχνολογίας.

Η Netizen Security εγγυάται την ασφάλεια και την προστασία για κάθε πελάτη της, προσφέροντας με υπευθυνότητα προϊόντα και υπηρεσίες ασφαλείας υψηλής ποιότητας, αξιοπιστίας και αποτελεσματικότητας. Είτε πρόκειται για ένα απλό σπίτι είτε για μια μεγάλη επιχείρηση, η εταιρεία μας προσφέρει τις καλύτερες δυνατές λύσεις σε ένα μεγάλο φάσμα πελατών, με τους οποίους χτίζει ισχυρούς δεσμούς εμπιστοσύνης μέσα από τη στενή και άμεση επικοινωνία που διατηρεί μαζί τους. Η κουλτούρα ασφάλειας και προστασίας που προωθούμε σε όλους όσους μας επιλέγουν είναι ένα από τα δυνατά μας σημεία που μας ξεχωρίζουν από τους υπόλοιπους! Δεν είναι άλλωστε τυχαίο που εδώ και 24 χρόνια μας εμπιστεύονται για την προστασία τους τόσο ιδιώτες όσο και ιδιοκτήτες επιχειρήσεων σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Η εταιρεία μας παρέχει ειλικρινείς και εξειδικευμένες συμβουλές, ώστε να βρεθεί η καταλληλότερη λύση για εσάς, λαμβάνοντας υπόψη σε κάθε περίπτωση τις ιδιαίτερες απαιτήσεις σας και τον διαθέσιμο προϋπολογισμό σας.

H Netizen Security επενδύει διαρκώς σε υπερσύγχρονο εξοπλισμό, φιλοδοξώντας να εξασφαλίσει την καλύτερη δυνατή ασφάλεια και προστασία. Συστήματα ηλεκτρονικής φύλαξης, περιμετρική προστασία, συστήματα ελέγχου πρόσβασης, συστήματα πυρανίχνευσης - κατάσβεσης είναι μερικές μόνο από τις υπηρεσίες μας για τις οποίες φημιζόμαστε.

Ειδικά για τους επαγγελματικούς χώρους και τους επαγγελματίες, όπως οι κατασκευαστικές εταιρίες, η Netizen Security διατηρεί τεχνικό τμήμα μελετών έργων και τμήμαsafety&securitymanagement,που εφαρμόζει διαδικασίες πιστοποιημένες κατάiso9001 και παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες που ενοποιούν τις μελέτες ασφάλειας με τις τεχνικές λύσεις

Η Netizen Security κάνει τη διαφορά με τα πρωτοποριακά επαγγελματικά συστήματα ασφαλείας. Το 2015 η εταιρεία επενδύει σε ένα υπερσύγχρονο κέντρο λήψης σημάτων που βασίζεται σε τεχνολογίες ΙοΤ και βιντεο ανάλυσης εικόνας για να δημιουργήσει ένα μοναδικό προϊόν τον Ηλεκτρονικό Φύλακα Με αυτή την καινοτόμα εφαρμογή η φύλαξη των χώρων γίνεται ευκολότερη και ασφαλέστερη, ενώ η παρακολούθηση των καμερών από παθητική μετατρέπεται σε δυναμική έτσι ώστε να λειτουργεί αποτρεπτικά σε πιθανές εισβολές. Με αυτόν τον τρόπο πετυχαίνουμε μεγαλύτερη εξοικονόμηση και υψηλότερη αποτελεσματικότητα.

Η Netizen Security ξεχωρίζει χάρη στους ανθρώπους της. Η εταιρεία μας διαθέτει ανθρώπινο δυναμικό υψηλών προσόντων που ακολουθεί τον κώδικα δεοντολογίας της εταιρίας και χαρακτηρίζεται για την ηθική του και την πίστη του στο όραμα της εταιρείας Το υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας της ομάδας μας διασφαλίζεται μέσω των διεθνών συνεργασιών και των εκπαιδευτικών προγραμμάτων που πραγματοποιούνται σε τακτά χρονικά διαστήματα, είτε ενδοεταιρικά είτε από διεθνή κέντρα, με σκοπό την απόκτηση της μέγιστης δυνατής εξειδίκευσης στα θέματα ασφάλειας.

H εταιρία επεκτείνεται εκτός Ελλάδος. Το διεθνές πρόσωπο της εταιρείας μας είναι πλέον γεγονός. Μέσα από την ολοένα και αυξανόμενη συμμετοχή μας σε έργα εντός αλλά και εκτός Ελλάδος, και με την τεχνολογία αιχμής που διαθέτουμε μπορούμε να παρέχουμε τις υπηρεσίες μας δυναμικά. Αυτή η πρόσβαση μας δίνει ακόμη μεγαλύτερο κύρος και αξιοπιστία.

H Netizen Security υπόσχεται ένα μέλλον ασφαλές για όλους μας σε κάθε γωνιά του πλανήτη.

 

 

Πεντάστερη Εξυπηρέτηση Πελατών

 • Λύσεις φτιαγμένες στα μέτρα σας

  Βρίσκουμε αυτό που πραγματικά χρειάζεστε και σας παρέχουμε την πιο αποτελεσματική λύση για εσάς.
 • Ανταγωνιστικές τιμές

  Επιλέγουμε να αγοράζουμε από τους ποιοτικότερους κατασκευαστές σε μεγάλες ποσότητες και να μεταφέρουμε σε εσάς την καλύτερη τιμή, διασφαλίζοντας έτσι την καλύτερη σχέση ποιότητας-τιμής.
 • Αξιοπιστία

  Σας υποστηρίζουμε από την πρώτη στιγμή με άμεση αντικατάσταση του προϊόντος για οποιοδήποτε θέμα προκύψει.
 • Ασφάλεια

  Είμαστε δίπλα σας με 24/7 τεχνική υποστήριξη και on site αντικατάσταση σε εξαιρετικά προσιτές τιμές, ώστε να διατηρούμε το σύστημά σας λειτουργικό για πάντα.
 • Αποκλειστικός τεχνικός

  Σεβόμαστε τις ανάγκες σας για άμεση επικοινωνία, ποιοτική εξυπηρέτηση και εχεμύθεια και γι'αυτό μιλάτε αποκλειστικά και πάντα με τον τεχνικό που γνωρίζετε και σας γνωρίζει.
 • 1

Συστάσεις

 • FIMBANK P.L.C.

  Ήταν η σωστότερη επιλογή να συνεργαστούμε με την Netizen Security. Απίστευτα οργανωμένοι, εύκολη επικοινωνία με άμεση ανταπόκριση σε ότι και Read More
 • FOURLIS GROUP

  Όσον αφορά τις παρεχόμενες υπηρεσίες από την Netizen Security προς τον Όμιλο Fourlis, πιστεύω ότι είναι σπουδαίο να συνδυάζονται τα Read More
 • The Royal Bank of Scottland

  Θα ήθελα να μεταφέρω τις ευχαριστίες μου στην Netizen Security  σχετικά με την αγορά και εγκατάσταση των συστημάτων ασφαλείας μας. Read More
 • Θηβαίος Safety Systems

  Η συνεργασία μας με τη Netizen Security ήταν η σωστότερη επιλογή που μπορούσαμε να κάνουμε. Απίστευτα οργανωμένοι, εύκολη επικοινωνία με Read More
 • ΗΛ.ΜΗ.ΚΑΤ

  Άριστη εξυπηρέτηση και εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα το αποτέλεσμα μίας σπουδαίας επιχείρησης. Με την συνεργασία μας με την Netizen Security, είμαστε Read More
 • 1

Οι συνεργάτες μας

Μας Εμπιστεύονται

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να παρέχει μια μοναδική εμπειρία περιήγησης. Με την πλοήγησή σας στο site θεωρούμε ότι συμφωνείτε στην αποδοχή των cookies.