Η Netizen Security ανέλαβε την μελέτη και εγκατάσταση με καινοτόμα υπερσύγχρονα ηλεκτρονικά συστήματα του νέου υπερπολυτελούς πεντάστερου ξενοδοχείου 'MΥTHICAL COAST RESORT & SPA''  του ομίλου ΤΚC στην Μυτιλήνη. Το ξενοδοχείο θα ανοίξει της πόρτες του το καλοκαίρι του 2022 και θα παρέχει υψηλές υπηρεσίες διαμονής σε συνδυασμό με ιατρικές υπηρεσίες και SPA sστους πελάτες του.

mythical resort spa

H μελέτη αφορά «την εφαρμογή συστημάτων ελέγχου πρόσβασης στο νέο κτίριο εννέα ορόφων», με την εναρμόνιση στο υφιστάμενο σύστημα του κεντρικού κτιρίου με στόχο να λειτουργήσει ως ενιαίο σύστημα.

image

Ολοκληρώθηκε από την εταιρεία μας η εγκατάσταση συστημάτων ασφαλείας, πυρανίχνευσης, θυροτηλεόρασης, tv sat σε συγκρότημα κατοικιών υψηλής αισθητικής της Green properties στην Πετρούπολη.

image petroupoli 01

image petroupoli 02

Παραδόθηκε με επιτυχία ο υπερσύγχρονος εξοπλισμός του νέου πολυτελούς έργου της GreenProperties στο Μαρούσι.

Ένα κτίριο ιδιαίτερης αρχιτεκτονικής σύνθεσης σε διαμπερές οικόπεδο επί των οδών Γούναρη και Πανός στο κέντρο του Αμαρουσίου. Ο σχεδιασμός παρέχει τεχνολογία αιχμής σε συνάρτηση με εξαιρετικό αισθητικό αποτέλεσμα.

Τα διαμερίσματα καλύπτονται από υπερσύγχρονα συστήματα ασφαλείας, θυροτηλεοράσης, παροχές ταχύτατου internet, παροχές ψηφιακής και δορυφορικής τηλεόρασης, συστήματα πυρανίχνευσης.

image001

Οι συνεργάτες μας

Μας Εμπιστεύονται

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να παρέχει μια μοναδική εμπειρία περιήγησης. Με την πλοήγησή σας στο site θεωρούμε ότι συμφωνείτε στην αποδοχή των cookies.