Στη Netizen Security βρισκόμαστε πάντοτε ένα βήμα μπροστά από τις τεχνολογικές εξελίξεις, προκειμένου να προσφέρουμε σε όλους εσάς αξιόπιστες λύσεις και διαρκή υποστήριξη για όλες σας τις ανάγκες.

certificate panasonic

66 case 3 

Η ΠΡΟΚΛΗΣΗ

Η τεράστια έκταση, η απομακρυσμένη τοποθεσία, καθώς και ο μεγάλης αξίας εξοπλισμός των φωτοβολταϊκών πάρκων τα καθιστά ιδιαιτέρως ευάλωτα σε κλοπές και βανδαλισμούς. Η διασφάλιση της αποτελεσματικής και αξιόπιστης ασφάλειας όλο το 24ωρο είναι απαραίτητη σε αυτά τα σημεία, ενώ είναι ζωτικής σημασίας η αποτελεσματική κάλυψη του εξοπλισμού. Η πρόκληση είναι να ασφαλιστούν μεγάλης έκτασης φωτοβολταϊκά πάρκα, που βρίσκονται συνήθως σε περιφραγμένες εγκαταστάσεις σε απομονωμένες αγροτικές περιοχές. Παράλληλα, οι δύσκολες καιρικές συνθήκες και άλλοι περιβαλλοντικοί παράγοντες, όπως η πανίδα και η βλάστηση αποτελούν επιπρόσθετες προκλήσεις.

angels1

Στα πλαίσια της εθελοντικής προσφοράς της Netizen Security & γνωρίζοντας πόσο σημαντικό είναι να προσφέρουμε σε όσους το έχουν ανάγκη, ολοκληρώθηκε η δωρεάν εγκατάσταση συστήματος ασφαλείας στα γραφεία της ομάδας «Οι Άγγελοι της Χαράς-Angels of Joy».
Πρόκειται για μία Καλλιτεχνική Εμψυχωτική Ομάδα, που σε εβδομαδιαία βάση επισκέπτεται τα Νοσοκομεία Παίδων της Αττικής: Αγλαΐα Κυριακού, Αγία Σοφία, την Ογκολογική Μονάδα Παίδων Μαριάννα Βαρδινογιάννη–ΕΛΠΙΔΑ καθώς και Μονάδες Φροντίδας Ηλικιωμένων στην Αττική και άλλα Ιδρύματα παιδικής προστασίας. Δίνοντας μια πνοή αισιοδοξίας και ελπίδας μέσα από διαδραστικές μουσικοθεατρικές εκδηλώσεις, εικαστικά και καλλιτεχνικά δρώμενα, προκειμένου η Ζωή να βγει και πάλι νικητής.
Ας εμψυχώσουμε λοιπόν και ας στηρίξουμε τέτοιου είδους προσπάθειες, για έναν καλύτερο και ασφαλέστερο κόσμο!

Page 1 of 4

The site uses cookies to provide a unique browsing experience. By browsing the site, we believe you agree to accepting cookies.