Μας καθοδηγεί και μας εμπνέει το όραμα μας για ένα ασφαλέστερο κόσμο.

Από τον Πειραιά σε όλο τον πλανήτη

peri

 

Ποιοι είμαστε

Η Netizen Security είναι μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρίες συστημάτων ασφαλείας στην Ελλάδα. Η επιτυχία μας οφείλεται στους ανθρώπους μας και στη δέσμευσή μας να φέρνουμε το καλύτερο αποτέλεσμα με τον πιο σωστό τρόπο. 

H Netizen Security παρέχει λύσεις ασφαλείας σε ιδιοκτήτες επιχειρήσεων και οικιακούς πελάτες σε ολόκληρη την Ελλάδα  από το 1996. Με την πάροδο των χρόνων η εταιρεία έχει ακολουθήσει τις εξελίξεις στην τεχνολογία, με αποτέλεσμα τώρα να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της βιομηχανίας συστημάτων ασφαλείας.

 Λόγω της μακράς εμπειρίας μας στα Συστήματα Ασφαλείας και της εξειδίκευσης μας στην Περιμετρική Προστασία (Perimeter protection), στα Συστήματα Ελέγχου Πρόσβασης (AccessControl), στα Video Analytics, στα Συστήματα Πυρανίχνευσης- Κατάσβεσης, στα Tηλεφωνικά Κέντρα τεχνολογίας Voip, καθώς και σε ολοκληρωμένα πακέτα μελετών και υπηρεσιών, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι τα προϊόντα που προμηθεύονται και εγκαθίστανται από εμάς είναι άριστης ποιότητας και αξιοπιστίας.

Ειδικά για τους επαγγελματικούς χώρους, η Netizen Security διατηρεί Τεχνικό Τμήμα Μελετών έργων, που εφαρμόζει διαδικασίες:

- Presales

- Project Management 

- After Sales services

και τμήμα Security Management  που  προσφέρει τις παρακάτω υπηρεσίες:

- Safety & Security Risk Management
- Security Master Planning
- Evacuation Operational Plan
- Security Crisis Management & Hazard Analysis
- Preparation for Certification
- Fire Protection planning

Η Netizen Security προωθεί μια κουλτούρα ασφάλειας και προστασίας στους ανθρώπους που μας επιλέγουν και παρέχει ειλικρινείς και εξειδικευμένες συμβουλές, σχετικά με την προμήθεια και εγκατάσταση ενός συστήματος ασφαλείας, ανάλογα με τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Η Ιστορία μας

Η Netizen Security άνοιξε τις πόρτες της το 1996, όταν ο κος Ιωάννης Τσιάμης, CEO και ιδρυτής, είχε ένα όραμα, την δημιουργία  μίας εταιρίας παροχής καινοτόμων συστημάτων και άριστων υπηρεσιών, η οποία θα παρέχει πραγματικές λύσεις.

Με το πέρας των χρόνων η Netizen Security έχει καταφέρει να αναπτυχθεί σταθερά, με αποτέλεσμα να είναι μία γνωστή και αξιόπιστη εταιρία παροχής λύσεων ασφαλείας, τηλεπικοινωνιών και τεχνολογίας  σε ένα ευρέως φάσματος πελατολόγιο, με το οποίο υπάρχουν δεσμοί εμπιστοσύνης και συνεχούς επικοινωνίας.

Η ομάδα μας

Όλα τα μέλη της ομάδας της Netizen Security ακολουθούν τον κώδικα δεοντολογίας της εταιρίας μας και χαρακτηρίζονται για την ηθική τους και την τεχνογνωσία τους. Όλο το προσωπικό μας είναι πλήρως εφοδιασμένο με τα κατάλληλα πιστοποιητικά για να κάνει πράξη τη δέσμευσή μας - να παρέχουμε στους πελάτες μας άριστη εξυπηρέτηση.

Στο προσωπικό μας παρέχεται τακτική εκπαίδευση, είτε ενδοεταιρικά ή από διεθνή κέντρα, για την μέγιστη εξειδίκευση όσον αφορά τα προϊόντα και τις διαδικασίες. Αυτό διασφαλίζει ότι όλη η ομάδα μας διαθέτει  υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας, ο κάθε ένας στον τομέα του.

Οι τεχνικοί μας είναι σε θέση να σας προσφέρουν την ειδίκευση τους και να σας παρέχουν λύσεις ασφαλείας, που θα είναι μια επένδυση στη συνεχιζόμενη επιτυχία της επιχείρησής ή της οικογένειας σας.

The site uses cookies to provide a unique browsing experience. By browsing the site, we believe you agree to accepting cookies.