Ναυτιλία

Η Netizen Security παρέχει on board technical support για θέματα υποστήριξης στα τηλεφωνικά κέντρα Panasonic και στα συστήματα CCTV της Panasonic σαν authorized distributor technical support.

Η εμπειρία μας στο σχεδιασμό, εγκατάσταση και συντήρηση πληθώρας πλοίων μας δίνει το πλεονέκτημα του αποτελέσματος.

 

Ενδεικτικά αναφέρονται:

Marine Management Solutions

TMS Bulkers

Ionian Shipping

Καταστήματα Λιανικής

Ανεξάρτητα από το είδος της επιχείρησης σας, το μεγαλύτερο μέρος της επένδυσης σας είναι συνδεδεμένο με το εμπόρευμά. Η ασφάλεια του εμπορεύματος από τυχόν κλοπή, η διασφάλιση ότι κάθε συναλλαγή είναι πλήρης και νόμιμη, και η βελτιστοποίηση της παραγωγικότητας των εργαζομένων είναι τα κλειδιά για την επιτυχία στον τομέα της λιανικής. Οι ολοκληρωμένες λύσεις που προτείνει η Netizen Security, μειώνουν στο ελάχιστο την δυνατότητα εισβολής και δίνουν έμφαση στην προστασία της περιουσίας σας.

Έρευνες έχουν δείξει ότι τα καταστήματα έχουν συχνά υψηλότερο ετήσιο ποσοστό εισβολών και κλοπών απ’ ότι οι μεγαλύτερες εταιρείες. Τα παραδοσιακά μέτρα πρόληψης δεν επαρκούν πια, η αποτελεσματικότητα των παραδοσιακών συστημάτων προστασίας μπορεί να μεγιστοποιηθεί με την εφαρμογή στο κατάστημα προσιτών λύσεων επιχειρηματικής ευφυΐας.

 

Ενδεικτικά αναφέρονται:

The Mall
Pauls Boutique
Max Perry

Μουσεία

Οι αναφορές δείχνουν ότι η εγκληματικότητα αυξάνεται χρόνο με το χρόνο και ότι η αναβάθμιση των συστημάτων  ασφαλείας είναι απαραίτητη σε δημόσιους χώρους - μουσεία. Το κόστος για τους φορολογούμενους από τους βανδαλισμούς αυξάνεται και η απειλή της εξαφάνισης της πολιτισμικής και ιστορικής μας κληρονομιάς  δικαιολογούν την ανάγκη για καλύτερη ασφάλεια στους χώρους αυτούς.

Η πολιτεία έχει αρχίσει να αναλαμβάνει το θέμα της ασφάλειας πολύ σοβαρά και σε συνεργασία με τους ειδικούς ασφαλείας της Netizen Security έχουμε καταφέρει να εξασφαλίσουμε ότι τα μουσεία μας προστατεύονται και οι εγκληματίες αποτρέπονται από τη διάπραξη εγκλημάτων.

 

Ενδεικτικά αναφέρονται:

Εφορεία Αρχαιοτήτων Πειραιά και Νήσων
Αρχαιολογικό Μουσείο Δήλου
Αρχαιολογικό Μουσείο Μυκόνου

Επαγγελματικοί Χώροι – Βιομηχανία

Ένα υψηλής ποιότητας σύστημα ασφαλείας μπορεί να κάνει τη διαφορά μεταξύ επιτυχίας και αποτυχίας για μια επιχείρηση. Όποιο κι αν είναι το μέγεθος ή το είδος της επιχείρησης σας, ανεξάρτητα από τον προϋπολογισμό, στη Netizen Security πιστεύουμε στη γνωριμία για να πετύχουμε την εξατομίκευση, βασιζόμενοι στις διαφορετικές ανάγκες του κάθε πελάτη μας, έτσι ώστε να αναπτύξουμε μια λύση για την προστασία της χώρου της επιχείρησης σας.

Οι ειδικοί μας θα εντοπίσουν τις περιοχές κινδύνου της επιχείρησης και θα παρέχουν μια μοναδική λύση προστασίας, αποτελούμενη από ένα ευρύ φάσμα επιλογών για να βοηθήσει στην προστασία των εργαζομένων, των περιουσιακών σας στοιχείων και των πελατών σας.

 

Ενδεικτικά αναφέρονται:

IBM

Ένωση Πεζών

Comline

Ericsson

Τράπεζες

Τα Τραπεζικά συστήματα ασφαλείας απαιτούν προσεκτική εξέταση και προηγμένο σχεδιασμό. Ο σχεδιασμός και η συντήρηση ενός Τραπεζικού συστήματος ασφαλείας απαιτεί επαγγελματική εισαγωγή δεδομένων & τεχνικών λύσεων ασφαλείας.

Η Netizen Security εξειδικεύεται στην παροχή προηγμένων λύσεων ασφαλείας, υψηλού επιπέδου από έξω προς τα μέσα. Με τα ολοκληρωμένα Ευρωπαϊκά συστήματα ασφαλείας της  Netizen Security & την μακρόχρονη εμπειρία των τεχνικών μας στον κλάδο σας εγγυόμαστε για την ασφάλεια σας.

 

Ενδεικτικά αναφέρονται:

The Royal Bank of Scotland

Aegean Baltic Bank

Fimbank

Τράπεζα Πειραιώς

Οικίες

Πουθενά δεν είναι περισσότερο αναγκαίο ένα καλά σχεδιασμένο, πλήρως λειτουργικό σύστημα ασφαλείας από ό, τι σε ένα νοσοκομείο, μεγάλες ιατρικές ή φαρμακευτικές μονάδες & φαρμακεία. Λόγω του γεγονότος ότι στους χώρους αυτούς αποθηκεύονται μεγάλες ποσότητες φαρμάκων καθώς και ο εξοπλισμός που διαθέτουν έχει εξαιρετικά υψηλά κόστη είναι απαραίτητο να προστατευτούν με τα υψηλότερα επίπεδα ασφαλείας.

Ένα ολοκληρωμένο σύστημα ασφαλείας είναι μία συνένωση από έναν αριθμό διαφορετικών συστημάτων ασφαλείας που εργάζονται μαζί για να διασφαλιστεί η απόλυτη ασφάλεια ολόκληρης της ιατρικής & φαρμακευτικής μονάδας, επιτρέποντας ταυτόχρονα σε μια ομάδα ασφαλείας την παρακολούθηση όλων των μερών από μία συγκεκριμένη θέση. Στη Netizen Security εξειδικευόμαστε σε αυτούς τους τύπους πολύπλευρων συστημάτων ασφαλείας & είμαστε πρόθυμοι να μοιραστούμε μαζί σας τις γνώσεις και την εμπειρία μας για την καταλληλότερη λύση που θα αρμόζει στο χώρο σας.

 

Ενδεικτικά αναφέρονται:

Bayer

Βενιζέλειο Διαγνωστικό Κέντρο

Βιότυπος

Marvifarm

Unipharma

Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αθηνών

  • Default
  • Title
  • Date
  • Random
  • Τα Τραπεζικά συστήματα ασφαλείας απαιτούν προσεκτική εξέταση και προηγμένο σχεδιασμό. Ο σχεδιασμός και η συντήρηση ενός Τραπεζικού συστήματος ασφαλείας απαιτεί
  • Πουθενά δεν είναι περισσότερο αναγκαίο ένα καλά σχεδιασμένο, πλήρως λειτουργικό σύστημα ασφαλείας από ό, τι σε ένα νοσοκομείο, μεγάλες ιατρικές
  • Η Netizen Security παρέχει on board technical support για θέματα υποστήριξης στα τηλεφωνικά κέντρα Panasonic και στα συστήματα CCTV της
  • Οι αναφορές δείχνουν ότι η εγκληματικότητα αυξάνεται χρόνο με το χρόνο και ότι η αναβάθμιση των συστημάτων  ασφαλείας είναι απαραίτητη
  • Ένα υψηλής ποιότητας σύστημα ασφαλείας μπορεί να κάνει τη διαφορά μεταξύ επιτυχίας και αποτυχίας για μια επιχείρηση. Όποιο κι αν
  • Ανεξάρτητα από το είδος της επιχείρησης σας, το μεγαλύτερο μέρος της επένδυσης σας είναι συνδεδεμένο με το εμπόρευμά. Η ασφάλεια

The site uses cookies to provide a unique browsing experience. By browsing the site, we believe you agree to accepting cookies.